In 2017 is TO BE Kinderopvang begonnen met het organiseren van evenementen. We hebben nu twee congressen en één banenmarkt georganiseerd.
Ons doel is twee keer per jaar een groot congres te organiseren. Dit doen we graag met een inhoudelijk partner, waarmee we een samenwerking aangaan.
De congressen die we organiseren noemen we congrestivals, dit omdat we geen dagen organiseren waarin je alleen lezingen en workshops volgt, maar we voegen allerlei elementen toe waarmee we echt een unieke dag neerzetten.
Dat begint met de locatie de Metaalkathedraal, een inspirerende ecologische broedplek, waar een bijzondere en ontspannen sfeer hangt. Gedurende de dag kun je naast de lezing en workshops korte inspiratietalks volgen van collega’s uit de branche die graag hun kennis delen. We zorgen voor originele activiteiten en sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Congrestival Out of the BOX

Ons eerste evenement was een congrestival gericht op houders, managers en pedagogisch coaches in de babyopvang. We hebben deze georganiseerd in samenwerking met Forsa. Deze dag stond het versterken van de kwaliteit van de babyopvang centraal.
We vulden het programma in vanuit de behoefte van deze jonge kinderen. Met wetenschappelijke sprekers, interactieve workshops, inspiratietalks en leuke stands in een ontspannen sfeer!

Congrestival Avontuurlijk Buitenspelen

Samen met Ik & Buiten organiseerden we een congrestival speciaal gericht op het risicovol en avontuurlijk buitenspelen.
Op dit congrestival leerde bezoekers alles over het avontuurlijk buitenspelen. Op het wetenschappelijke vlak, op managementniveau en in de praktijk. Tijdens een heerlijke zonnige dag hebben we alle activiteiten zoals, vuur maken en met messen werken buiten kunnen doen.

Banenmarkt Amsterdam & ‘t Gooi

In februari 2018 organiseerden we de eerste banenmarkt voor de kinderopvangbranche. 24 Ondernemers uit Amsterdam en ‘t Gooi presenteerden hun organisatie en hun vacatures aan kandidaten die opzoek waren naar een baan door middel van het huren van een stand. De hele dag door konden de bedrijven speeddaten met kandidaten en hierdoor op een andere manier kennis met elkaar maken Hieruit zijn vele sollicitatiegesprekken gevolgd.

Manja Beukers

Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?

Bekijk alle berichten

Ontvang direct een e-mail zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst door deze auteur.
[wpw_follow_author_me author_id="5"][/wpw_follow_author_me]

 

Gerelateerde berichten

Popover

Popover

Een popover is een heel krachtig middel om extra aandacht te geven aan een thema. Iedere bezoeker krijgt ongevraagd één ...
Lees meer