Een popover is een heel krachtig middel om extra aandacht te geven aan een thema. Iedere bezoeker krijgt ongevraagd één keer een popover met de uitnodiging om een andere pagina te bezoeken.
-Dit kan zijn een thema pagina; Hierop wordt vanuit één organisatie een pagina gevuld met verschillende artikelen.
-Maar het kan ook leiden naar actie  om lezers zich te laten inschrijven op bijvoorbeeld een actie of nieuwsbrief.

Ervaring

We hebben tot nu toe voor één partij een popover in combinatie met een themapagina ingezet en dit was voor de beurs KindStart. Wij vinden de resultaten fantastisch.

Popover 2

Periode: 1 t/m 29 september 2016

De Themapagina zelf werd 4.356 keer bezocht en 1.473 keer werd in dit geval een workshop bekeken of een blog van KindStart zelf.

De popover zelf verklaart het feit dat de themapagina tussen 9 september en 29 september gemiddeld 90 bezoeken per dag had. Dit terwijl andere onderdelen van de hoofdnavigatie gemiddeld 15 keer per dag werd aangeklikt. De popover genereerde dus zes keer meer bezoek dan normaal.

Tarieven

De popover wordt uitsluitend verkocht in combinatie met een themapagina en is mogelijk vanaf een totaalbudget vanaf € 1.500,00 excl. BTW. Neem contact op met Manja om je wensen te bespreken en wij geven dan een persoonlijke offerte af.

Manja Beukers

Manja is eigenaresse van TO BE Kinderopvang en verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Ze is altijd op zoek naar inspiratie. Heb jij ideeën, vragen of tips?

Bekijk alle berichten

Ontvang direct een e-mail zodra er een nieuw bericht wordt geplaatst door deze auteur.
[wpw_follow_author_me author_id="5"][/wpw_follow_author_me]

 

Gerelateerde berichten

Evenementen TO BE Kinderpovang

Evenementen TO BE Kinderpovang

In 2017 is TO BE Kinderopvang begonnen met het organiseren van evenementen. We hebben nu twee congressen en één banenmarkt ...
Lees meer