• kdv-online
 • kdv-online-p-3
 • kdv-online-p-4

Categorie: Marketing en Website

Profiel
Profiel
Foto's
Kaart
Beoordelingen
 • KDV Online maakt groei kinderspel

  Een website is uw goedkoopste en meest effectieve marketinginstrument. KDV Online levert complete websites aan specifiek voor Kinderopvangorganisaties. Doordat onze klanten uitstekend vindbaar zijn via Google neemt het aantal gerichte bezoekers fors toe. Dit resulteert in gemiddeld 155% groei in aantal klanten voor je kinderopvangorganisatie. Bezoekers worden enthousiast over je bedrijf, omdat we via een implemtentatieplan je dwingen om goed je eigen voordelen te presenteren. Door veel gebruik van fotografie krijgen bezoekers een volledige indruk van je bedrijf. Dit aangevuld met een bruto – netto calculator maakt ook het kostenplaatje helemaal duidelijk.

  Geschikt voor ieder apparaat

  De website is geschikt voor ieder apparaat. Dit betekent dat de inhoud van de website zich aanpast aan een mobiele telefoon, tablet of computer. Dit is heel belangrijk, omdat momenteel 52% van de websitebezoeken in de Kinderopvang wordt gedaan vanuit een mobiele telefoon en 13% vanuit een tablet. Indien uw website niet geschikt is voor deze apparatuur verliest u onnodig klanten.

  Partner voor de langere termijn

  100% bezettingsgraad is onze doelstelling en wij rusten niet totdat dit is bereikt. Wij streven naar de beste vindbaarheid en de beste presentatie van uw bedrijf.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Niet geladen

  Sorry, het is niet gelukt om de Google Maps API te laden.

 • Laat Beoordeling achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *